Tarieven – Tarifs – Tarifs

Onderzoek:

Zoals in de dienstverlening factureert de onderzoeker zijn werk in tijd. De kosten van deze dienstverlening zijn gelegen in de moeilijkheid van het werk en dus van de tijd die het in beslag neemt. Alhoewel tegenwoordig veel informatie op het internet is te vinden door de digitalisering van de gegevens, zijn bezoeken aan archieven soms onontbeerlijk. Ieder verzoek is een onderdeel van een specifieke studie met een daar aangekoppelde speciale offerte.

Genealogisch onderzoek: Bureau-onderzoek (digitaal, uitwerking, stamboomcreatie, etc.).  Veldonderzoek (archieven, verenigingen, e.d.). Voor meer informatie neem contact met ons op.

  • 40,00 euro per uur, 320,00 euro per dag, 25 eurocent per kilometer vice-versa, verblijfskosten in overleg.

DNA onderzoek: U kunt gratis deelnemen aan onze groepsprojecten Paardenvriend (NL) of Franco Pays-Bas (indien franstalig) en u heeft dan een persoonlijke website bij FTDNA. Anderzijds kunt u, als u dat wenst, een half jaar ondersteuning krijgen voor 100 euro. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Vorming: Presentaties over genealogie, genetica et geschiedenis, deze modulen worden samengesteld naar de behoefte van groepen (verenigingen, groepen, etc.). Voor meer informatie neem contact met ons op.

  • Op basis van speciale offerte.